Stoelmassage voor Bedrijven


Werkwijze:


Met mijn massagestoel en massagebank ga ik naar zowel bedrijven als particulieren toe voor het geven van preventieve en curatieve behandelingen. Het doel is om preventief en genezend te werken.
Daarnaast is de behandeling ook erg rustgevend. De behandeling is vooral gericht op hoofd, nek, schouders, armen en rug. De duur van een behandeling kan variëren van 20 minuten tot 1 uur.

In elke behandeling wordt gesproken over eventuele medische problemen.
Vervolgens ga ik op zoek naar de “leegte” en/of de “volte“, kijk ik naar het hele lichaam, voel de pols en bekijk de tong.
Van daaruit werk ik doormiddel van drukmassage en strekkingen aan het behandelen van de klachten.
Mensen kunnen hun verhaal kwijt, het voelt veilig omdat ze met de rug naar de behandelaar toe zitten en voelen zich gewaardeerd door de werkgever, die hier tijd en geld in wil investeren, waarmee Shiatsu massage past in een moderne HR - en vitaliteitsbeleid; in het kader van integraal gezondheidsmanagement is de stoel- of bankmassage een welkome aanvulling.

Investering:


Deze stress - en klachtenreducerende aanpak is voor veel mensen, in deze hyperactieve wereld, hard nodig en voorkomt stressgerelateerde problemen.
Dus: Als iemand 20 minuten in de week van zijn werkplek is om een behandeling te ondergaan, dan is zijn vitaliteit en conditie verbetert, zodat hij/zij met meer energie weer aan het werk gaat.
Om het resultaat te kunnen meten, bestaat de mogelijkheid om middels een enquete het effect van uw investering op wat langer termijn te kunnen volgen. Voor de tarieven klikt u rechts op de button “tarieven” of vraag er vrijblijvend een offerte aan.
.